Werkwijze


 Houtbewerking 

Het bewerkte hout was niets anders dan een aangespoeld brok hout van het strand of  een verdwaalde tak uit het bos.  Toch zie ik gelijk of er iets moois van te maken is. Al het hout waarvan de kunstwerken zijn gemaakt zijn afkomstig uit Europa. Sommige werken zijn te koop,daar ziet u een prijs bij staan. Andere zijn te realiseren wanneer u daar interresse in heeft. 

 

Muurschilderingen 

 De muurschilderingen die ik maak zijn totaal verschillend ten opzichte van elkaar. Het kan een kinderkamer,woonkamer,kantoor,hal etc. een totaal andere maar vooral unieke uitstraling geven. U kunt mij de vrije hand geven of u heeft zelf een bepaalde afbeelding die u graag levensgroot op uw muur wilt hebben. Maar ook mooie kleine accenten zijn mogelijk of bijvoorbeeld een passende tekst. Ook is het mogelijk een themakamer te laten maken. Wanneer u dit wenst voeg ik ook bijpassende accesoires toe.

 

 Buikschilderingen

 Bent u zwanger en begint uw buik al flink te groeien. Dan is het leuk ,mooi en uniek om uw buik te laten beschilderen. Dit kan aan de hand van een door u gekozen afbeelding of u laat mijn fantasie los op uw buik! De digitale foto die ik naderhand maak kunt u laten inlijsten maar u kunt de foto ook gebruiken voor het geboortekaartje die u eventueel ook door mij kan laten ontwerpen.

 

Foto's

De foto's op mijn website zijn allemaal te bestellen in elk gewenst formaat. Ook kunt u de foto laten inlijsten.

 

Ontwerpen 

Ik ontwerp onder andere trouw/rouw/geboortekaarten en overige kaarten,tatoeages,logo's etc. Wanneer u interresse heeft kunt u een mail sturen met alle benodigde informatie maar het is ook mogelijk om bij u langs te komen voor een bespreking van de wensen. 

 

Buitenprojecten 

Door middel van speciale verf maak ik onder andere muurschilderingen op bijvoorbeeld uw schutting,garage,schuur etc.  

 

Naambordjes 

 U kunt uw entree persoonlijker maken door middel van een naambordje. De naambordjes maak ik van hout waar vervolgens een door u gekozen afbeelding opgeschilderd kan worden. Daarna werk ik het naambordje af met een laklaag die ervoor zorgt dat het weersbestendig is.

 

Beschilderde klompjes 

Een uniek geboortecadeautje! Maar ook leuk voor een wat ouder kind/volwassene. U kunt zelf de maat kiezen en evt.de afbeelding maar u kunt het het ook aan mijn fantasie overlaten. Het is bijvoorbeeld mooi om het geboortekaartje na te schilderen op de klompen! De klompen worden na het schilderen afgewerkt met een lak die weerbestendig is.

 

Handbeschilderde kleding 

 Dat ene shirt met opdruk wat u maar niet kan vinden, uniek willen zijn? Dit kan met mijn handbeschilderde kleding! Ik beschilder ieder kledingstuk dat u wenst. In mijn fotogallerij ziet u een paar voorbeelden. De kleding kunt u wassen zoals op het kledingvoorschrift beschreven staat.  Ik werk met effen shirts die ik inkoop. Het is ook mogelijk een kledingstuk die u zelf al heeft te beschilderen. 

 

 Herinnerings kistje 

Een mooi kistje gemaakt van hout. Ook dit is een origineel geboortecadeautje maar bijvoorbeeld ook geschikt voor een kersvers getrouwd stel, een wat ouder kind of een geschenk aan een nabestaande. Iedere gewenste afbeelding kan geschilderd worden. U mag,wanneer u zelf weinig inspiratie heeft mij mijn vrije gang laten gaan. 

 

 

Navelstreng,haarlok of tandendoosje 

Een klein houten doosje voor de navelstreng,een haarlok of de tandjes. Erg leuk cadeautje voor de pasgeborene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitvaartkisten beschilderen

Doodgaan is een onderdeel van het leven. Dat is iets waar ik de laatste jaren steeds meer achter ben gekomen. En het lijkt wel of ik na elk verlies van een dierbare nuchterder tegen de dood aan kan kijken. Om die reden wil ik laten zien, dat hoe triest het ook is dat uw dierbare overleden is, we diegene een allermooiste laatste eer kunnen bewijzen.

Vaak was de persoon veel passievoller en veelzeggender dan de kist uitbeeld. Daar kan ik verandering in brengen door de kist te beschilderen naar hoe de persoon werkelijk was. De kist, maar dus ook de uitvaart persoonlijkheid geven!

Hoe ga ik te werk

Via u of de uitvaartonderneming krijg ik bericht dat uw dierbare overleden is. Ik bel u op voor een eerste ontmoeting welke kosteloos is. Tijdens deze ontmoeting bespreken we wat uw wensen zijn betreft de kist. Deze heeft u als het goed is al uitgekozen. Ook neem ik een map mee met eventuele voorbeelden en eerder gemaakte schilderingen. Misschien zit er iets voor u tussen of komt u op een idee door het bekijken hiervan.

Ik maak vervolgens een prijsschatting voor u. U kunt er vanuit gaan dat de werkelijke kosten daar niet of nauwelijks boven uit zullen komen. Soms is de schildering iets complexer dan verwacht en zal ik bijvoorbeeld een paar uur langer bezig zijn.

Wanneer u akkoord gaat kunt u tekenen op het contract dat ik voor u opstel. De betaling geschied nadat de schildering is afgerond.

Voordat de schildering af is stuur ik u een foto via e-mail of laat ik u langs komen wanneer u dat wilt. Nadat mijn werk is afgerond wordt de kist en/of deksel op plaats van bestemming gebracht.

Een kist laten beschilderen kan in spoed binnen 2 dagen. Wanneer u langer de tijd heeft zou ik u willen vragen mij ook langer de tijd te kunnen geven.

Waar ga ik te werk?

Een deksel of kleine kist kan ik meenemen naar mijn werkplaats na overleg met u. Een hele kist schilderen zal hoogstwaarschijnlijk in de werkplaats van de uitvaartonderneming plaats vinden.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Neemt u dan gerust contact met mij op of met uw uitvaartondernemer waar mijn bedrijf bekend is. Wanneer ik ik in de gelegenheid ben zou ik u graag tot dienst zijn .

Suzanne Verhaaf

  

  

  


                                                     Schilderijen en tekeningen

Werkwijze


Een asschilderij:  Dit is een schilderij gemaakt van olie of acrylverf
met daarin verwerkt de as van de overleden persoon.


Een schilderij: Een schilderij gemaakt van olie of acrylverf.

 

Een tekening: Bij het maken van een
tekening werk ik met potlood en eventueel houtskool om mooie schaduwen te
kunnen creëren. De tekening spuit ik na afloop in met een lak. 

 

 

                                          Herinnering aan uw (huis)dier

Wanneer uw huisdier overlijdt, is dat een treurige gebeurtenis. Om hem/haar voor altijd in gedachte te houden kan ik het volgende voor u betekenen.

Een schilderij: Welke geschilderd kan worden in een realistische stijl of een pop-art stijl. Ik schilder met olie of acrylverf.

Een tekening: Hierbij maak ik gebruik van potlood en eventueel houtskool om de schaduwen beter te kunnen benadrukken. De tekening spuit ik na afloop in met een lak.

  

Wanneer u er voor kiest om een schildering, schilderij of tekening te laten maken of wanneer u iets besteld heeft ga ik als volgt te werk.

Wanneer ik u telefonisch heb gesproken of een e-mail bericht van u heb ontvangen kan ik(kosteloos) bij u langs komen om uw wensen te bespreken. Als voor u al duidelijk is wat u op doek wenst te hebben kunt u mij gelijk een foto opsturen of mailen.

U kiest voor de kleurstelling, de stijl en het formaat(vanaf 13 bij 18 cm t/m 180 bij 180 cm) van het schilderij. Ik schilder realistisch maar ook in pop-art stijl. Bij een tekening maak ik gebruik van potlood en houtskool. Vervolgens begin ik aan uw schilderij of tekening. Voordat ik klaar ben voor verzending stuur ik u graag een foto via e-mail om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met het resultaat.  Doorgaans is er een levertijd van 4 weken.

Vervolgens kunt u kiezen tussen verzending, zelf ophalen of laten bezorgen. Wanneer u het laat verzenden betaalt u vanaf €6,95 verzendkosten(afhankelijk van gewicht, grootte). Wanneer ik het bij u langs breng betaalt u €0,50 per km.

U krijgt van mij de eindafrekening. De betaling van het schilderij of de tekening doet u na aflevering wanneer u contant betaald. Wanneer u het geld wilt overmaken naar mijn rekening dan lever ik u het schilderij nadat het geld is overgemaakt. Bankbetalingen kunt u overmaken op rekeningnummer NL78ABNA 0564958875 ten name van Suzanne Verhaaf